markttent huren

De plooitent is eenvoudig op te zetten zonder extra materiaal op minder dan 5 minuten en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.
Opgeplooid: 158x55x30, bestellen 3x3m 360.Klik hier voor het bekijken van de materialen en kleuren van onze partytenten.Partytenten uit voorraad leverbaar.Compact geplooid en dus makkelijk transporteerbaar. Andere benamingen zijn vouwtenten te koop of plooibare feesttenten.Kleuren geel en oranje op bestelling.Contact, zutendaalweg 76 A 3740 Bilzen, belgië, blijf OP DE hoogte.2 jaar garantie op fabricage fouten.Klik hier om deze te bekijken.
Alle afbeeldingen zijn copyright van hun respectievelijke eigenaars.
Onze partytenten zijn stevige en snel op te zetten tenten.Bestellen 2,5x5m 570, meerprijs zijpanelen: 175, afm.Opgeplooid: 158x53x29 Bestellen Kleuren zwart, wit, zand, blauw, rood, groen en donkerblauw en lichtgrijs onmiddellijk leverbaar! .De feesttenten zijn zowel voor buiten- als binnengebruik (bvb beurzen).Voor grote bestellingen kunnen wij de feesttenten volledig aanpassen aan uw frankfurt huren wensen en onder uw merknaam produceren.Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van Marketbase.Marketbase, marketbase is specialist in vouw- en plooitenten.U bent hier: home producten Partyspace vouwtenten Beschrijving opvouwbare partytenten, opgelet!
Opgeplooid: 203x29x29 offerte aanvragen Kenmerken partytent Beste prijs / kwaliteit verkrijgbaar op de markt, wij verkopen geen minderwaardige frames om aan de goedkoopste prijs te verkopen.

[L_RANDNUM-10-999]